Meis Models © 2023

High-end hostesses & modellen

Become a model!
Contact

What we do

Services

Modellen
Meis Models biedt een breed scala aan mannelijke en vrouwelijke modellen. Wij zorgen ervoor dat jij het perfecte mannelijke of vrouwelijke model met de gewenste maat krijgt voor bij jouw op de catwalk of fotoshoot. Onze modellen zijn fotogeniek en zelfverzekerd, zij weten hoe ze moeten poseren om een onuitwisbare indruk achter te laten. Op zoek naar een decor of shoot locatie, hiervoor ben je ook bij Meis Models aan het juiste adres.
Gridgirls
Meis Models biedt een selectief bestand aan sexy maar bovenal stijlvolle gridgirls aan. Zij zorgen voor de extra touch en trekken naast alle ronkende motoren de aandacht op de circuits. Onze gridgirls zorgen voor enthousiasme, een warm onthaal en gaan op de foto met bezoekers. Meis Models lanceerde eerder al voor Eurol Lubricants en Riwald Recycling hun ‘eigen’ op maat gemaakte gridgirl concept met vaste gezichten van Meis Models. Teamwork makes the dreamwork.
Hosts & Hostesses
MeisModels  beschikt over een selectief bestand met representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide hosts en hostesses die voor zeer diverse en uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Onze hosts en hostesses zetten net dat stapje meer waardoor zij dé toegevoegde waarde zijn op uw event. Of u nu op zoek bent naar oogverblindende hostesses die uw gasten registreren en begeleiden of representatieve gastheren die zorgen voor een warm welkom op uw event; Wij zorgen voor een passende en oogverblindende styling.
Promo models
Wil jij je merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Onze promo models worden dagelijks met veel succes ingezet om een merk of bedrijf op de kaart te zetten. Met gerichte doelstellingen, passende styling en een grote dosis energie zorgen onze models dat elke promotieactie of sampling niemand ontgaat. Uiteraard denken wij graag met jullie mee om de naamsbekendheid van jouw merk of bedrijf te vergroten!

Vrijblijvend

gesprek

Extra touch en een onuitwisbare indruk achterlaten?

Bel Meis Models, dan kijken we samen naar een passend concept (op maat) met de gewenste modellen
en bespreken we alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend!

 

Sharon Huzink

What it looks like

Modellen

Onze modellen worden gescout, wij letten niet alleen op hun goede looks, maar ook op hun professionalisme en uitnodigende houding.
Wij beschikken over een groot netwerk aan ervaren modellen. Om up-to-date te blijven en onze diensten nog beter op die van u aan te laten sluiten worden onze modellen regelmatig getraind door professionals en staan shoots altijd op de agenda.

Zien we elkaar op jouw volgende event?

Ben jij enthousiast?

Become a model

Meis Models is altijd op zoek naar nieuwe modellen. Ben jij enthousiast? Vul dan onderstaande gegevens in, schrijf een korte motivatie en voeg drie foto’s toe. Waaronder één portret en één full-body. Je ontvangt binnen 24 uur reactie.

Become a model

Je ontvangt binnen 24 uur reactie.

  Foto 1:

  [file file-323* limit:10mb filetypes:jpg|jpeg|png|gif|pdf]

  Foto 2:

  Foto 3:

  Foto 4 (Fullbody):

  Who we are

  Over ons

  Meis Models® is een high-end hostesses & modellenbureau , in augustus 2022 hebben wij zelfs onze eigen merklicentie ontvangen voor zowel Meis Models als Meis Couture, onder Meis Couture vallen alle eigen ontwerpen en kledingrealisaties van onszelf, gemaakt van hoogwaardige kwaliteit stoffen om echte high class kwaliteit en uitstraling te kunnen garanderen. Wij beschikken over prachtige parels van hostesses en modellen,  representatief, hardwerkend en welbespraakt!  Onze concepten zijn te boeken voor zeer diverse en uiteenlopende werkzaamheden. Campagne shoots, nieuwe sieraden collectie of  Gridmodellen tijdens een rally, classy hostesses om jullie organisatie te vertegenwoordigen of om de gasten welkom te heetten op jouw private party! Bij Meis Models word je compleet ontzorgd en krijg je de créme de la créme en zorgen wij dat het jullie aan niets ontbreekt tijdens deze mooie dag!

   

  Meis Models focust zich op het overtreffen van de verwachtingen van zowel klant als bezoeker/gast. Dit doen we in de eerste plaats met een directe en open benadering in de vorm van een persoonlijke kennismaking, vervolgens zorgen we door middel van ons eigen creatieve brein en organisatietalent dat er een concept op maat wordt gelanceerd zodat wij  jullie event naar een hoger niveau kunnen tillen! Meis Models levert een onuitwisbare indruk en exclusieve service.

  Wij boeken onze gridgirls en hostessen voor onze evenementen bij Meis Models. Altijd mooie, enthousiaste en slimme dames die ons vertegenwoordigen.
  Daarnaast zorgen de korte lijntjes en de flexibiliteit voor steeds opnieuw een fijne samenwerking! 
  Riwald
  Sinds dit jaar werken wij samen met de modellen van Meis Models. Ze zijn flexibel en breed inzetbaar, naast dat ze onze omzet flink hebben verhoogt met het verkopen van shots, zijn ze ook te zien als figurant modellen in onze aftermovie. Sharon, de eigenaresse is altijd goed in haar communicatie richting ons geweest. Wat ons betreft een succesvolle eerste samenwerking dat smaakt naar meer!
  Allermooiste Feestje
  Super goede en snelle service binnen 4 dagen hadden we 2 modellen, denken echt mee. Zeker de moeite waard.
  Ralph Schigt | Horse Power Factory B.V.

  Get in touch

  Contact

  Geermanstraat 98
  7678 BL Geesteren
  085 – 760 00 25

   Stay in touch

   Social